neljapäev, 4. mai 2017

LARP on lahe!

Kuna väikeses maakohas eriti huviringe ei ole, sooviksime pakkuda uut vabaaja veetmise võimalust, millega noored saaksid tegeleda. LARP-iga saaksid noored teha trenni ning läbi selle õpiksid ajalugu, erinevaid keeli, majandust ning ka ühiskonda. 

Meie idee on tutvustada päriselus rollimängu ehk LARPi!
Larp - See ei ole tegevus, see on positiivne tunne, lõbus aktiivne ajaviide sõprade seltsis. Larp on rollimäng, milles osalejad püüavad kehastada tegelasi neid füüsilises maailmas välja mängides Soovime ise ka sellega aktiivsemalt tegelema hakata ning kaasata meie kohalikke sõpru ja koolikaaslasi larpima. Soovime selleks teha mõõgavõitlus trenne, kus me harjutame meeskonna tööd ning selle olulisust. Lisaks tahame korraldada töötubasid, kus teineteisele õpetada kostüümide, mõõkade, kilpide, telkide ja kaitsmete valmistamist. Kõige lõpuks korraldaksime laagri kus me ühtlasi teeme ka mängu, kus siis vast tehtud asjadega saaksime koos mängida. Osalenutega jätkame ka pärast projekti larpi tegevusi ning areneme edaspidi veelgi paremaks. 

Oma idee elluviimiseks taotlesime 1800€.


Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar