neljapäev, 4. mai 2017

Noortekino "Aadu"

"Nopi Üles“ ideekonkursi abiga soovime luua Voka Avatud Noortekeskusesse filmitoa nimega Noortekino "Aadu". Usume, et üheskoos filme vaadata ning hiljem nende üle arutelu luua on üks õppe- ja kasvatusprotsesse. Soovime pakkuda eakaaslastele ja noorematele noortekeskuse külastajatele võimalust vaba aja mõtestatud sisustamiseks, teostada väärtuskasvatust, toetada oma arvamuse kujundamist ja julgustada seda väljendama. Peame end väheste võimalustega maapiirkonna noorteks, kellel puudub tihti võimalus saada filmielamusi - lähim kino asub tunnise autosõidu kaugusel (meie vanustel noortel saab takistuseks transpordiküsimus ning rahalise ressursi puudumine).

Hea filmielamuse saamiseks on vajalik nii pilt kui ka heli. Vajalik on ka pind, millele film kuvada (s.o nt ekraan). Mugavaks istumiseks, olemiseks ja hea tunde tekitamiseks oleme mõelnud taaskasutusena luua euroalustest kuni kolmeastmeline diivaninurk. Ent kuna euroalustest ainuüksi hubase keskkonna loomiseks ei piisa vajame vahendeid, et soetada nendele pehmed madratsid, mõned dekoratiivpadjad ja pleedid. Meie projekti elluviimiseks vajalik toetussumma oli 1931 eurot.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar