neljapäev, 4. mai 2017

Lüllemäe pargi korrastamine

Meie soovime panustada oma projektiga kodukoha pargi korrastamisse. Nopi Üles programmi abiga teeme korda Lüllemäe meierei õunaaia ehk viime läbi õppe- ja talgupäeva ning asjatundja juhendamisel hooldame terve pargiala.
Kogume kohalikelt inimestelt mälestusi pargi ja meierei ajaloo kohta ning koostame nendest väikese näituse, mis on avamise päeval pargis üleval. Pidulik pargi taasavamine toimub Karula-Mõniste-Taheva valla ühisel lastekaitsepäeval, 3.juunil Lüllemäel. Avamise päeval toovad kohalikud loomapidajad parki väikeloomad ning tutvustavad huvilistele kuidas loomi kasvatada ja õpetada.
Selleks, et meie armas park korda saaks, palume kõiki sõpru, tuttavaid ja kodukoha elanikke talgupäevale 29.aprillil kell 11.00!

Idee elluviimiseks taotlesime 1997€.

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar