teisipäev, 9. mai 2017

Noored - hariduskonverents ootab Teid!

Hariduskonverents “Kellele õpin?”
13.mai Eesti Rahvusraamatukogu

Kuidas on projektitegevused siiani läinud?
Minu arvates on siiani kõik väga edukalt sujunud, oleme kõik vajaliku ära korraldanud ja asjad on pidevas liikumises.

Ma ütleks, et promo sotsiaalmeedias ning vastukaja erinevatelt noorsootöötajatelt on üllatavalt positiivne olnud.
Minu arvates läks kõige paremini see, et me sattusime korraldama ajal, mil Rahvusraamatukogul oli broneeringute soodustus, kui me oleks muul ajal tellinud, siis võibolla poleks me isegi eelarvesse mahtunud, kuid nüüd saime ruumid soodsamalt.
Lisaks on väga hea seis ka sotsiaalmeedia reklaamiga.

Isiklikul tasandil on probleeme tekkinud ajaplaneerimisega, lõpuklassi ning kahe töökoha kõrvalt võib organiseerimine kohati üsna raskeks minna. Meeskondlikul tasandil on raske asju läbi arutada ning otsuseid vastu võtta, kui kogu tiim tegutseb eesti eripaigus ning kõigil on omad tegemised. Veel pidime muutma konverentsi toimumiskuupäeva, sest algne kuupäev 6.mai kattus suurüritusega “Teeme Ära!”. Me ei tahtnud, et noored peaksid antud ürituste vahel valima.
Raskem punkt oli see, et kuna meil tuli mujalt kulusid juurde, siis pidime eelarves muudatusi tegema ja osasid eelarve punkte kahandama. Lisaks tekkis raskusi toitlustuseks laudade saamisega, kuna toitlustajal endal neid pole ja kohapeal hetkel veel leitud ka pole võimalust, kuid olukord on lahendamisel.

Mida on juba tehtud ja mida tehakse järgmiste sammudena?
Leitud on koht, toitlustaja ning enamik esinejaid. Oleme tegelenud ja teeme veel sotsiaalmeedia reklaami, et saada endale osalejad.

Oleme õppinud, et alati tuleb vaadata alternatiivseid võimalusi ja alati küsida meeskonna arvamust, kuna sealt tuleb alati häid ideid, millele ise poleks mõelnud.

Hetkel ma ei näe, et mingit tuge juurde vajaksime, kui just ajamasinat ei leidu, millega me aega juurde ei saaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar