kolmapäev, 3. mai 2017

Siit tulevad loodetavasti järgmise põlvkonna professionaalid..

Eelmisel aastal sai tänu Nopi Ülesse projektifondile soetatud  kaamera, mälukaart, välgusaatja ja vastuvõtja, lisavälk- piltide tegemiseks väljaspool noortemaja, taustakinnitused,uus taustapaber ja muidugi korralik kaamerakott.

Sel aastal sai meie idee sai alguse, kui Kevin Reidar käis jõuluajal abiks Olev Mihkelmaal filmimas kooli jõulupidu ja kiriku jumalateenistust, millest viimast näidati ka hooldekodus eakatele. Kuna Kevinile ja hooldekodu elanikele see väga meeldis, siis mõtlesimegi seda veel teha. Tore oleks ju kohalikest üritustest videoid teha ja neid kohalikega jagada. Meie ideeks oli videoring, kus õpime tegema „Timelaps“ videoid, jäädvustama kohalike sündmusi ja neid ka monteerima.

Raha saime kenasti ruttu kätte, kõik arved on makstud ja arvuti ka käes. Esimesed tutvused arvutiga juba tehtud! Koolipulma ajaks jõudsid ka kohale kauaoodatud statiiv ja mikrofon.
Meiega võttis ühendust Lihula Teataja toimetaja ning Lihula Valla kohvikutepäeva korraldaja Kristina Kukk ja palus meie tiimi appi tegema kohvikutepäeva kohvikuid tutvustavaid videoid. Esimene tutvustav videolõik on juba tehtud ka, Lihula Rahvakunstiselts kohviku video.
Üks suurematest kevadsündmustest toimus 27.aprill, milleks oli koolipulm ja mille videot näete juba varsti. Oleme saanud tuhandeid kiidusõnu meie meeskonna kohta! Juhendaja Olev Mihkelmaa võtab meid kui oma professionaalset tiimi ja meie naudime seda täiega!

Ilusat kevadet
Nopi Üles tiim Lihulast

Kevin, Eliise, Jana ja Kristyn.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar