kolmapäev, 3. mai 2017

Valgu noored on ujumispisikuga nakatanud nii väikseid kui suuri

Vahearuanne   30.04.2017.
Projekti nimi  „Kõik ujuma“ 
Projekt on senini kulgenud tõrgeteta. Praeguseks toimuvad regulaarsed ujulakülastused laupäeviti. Ujumisbussi liikumisest ja ujulakülastuse ajagraafikust teavitatakse kõiki inimesi  avalikul küla teadetetahvlil, kooli kodulehel, kooli stendil ja teatega e- koolis.

Esimesel ujulakülastusel osales päästeamet, kes rääkis ujumisohutusest ja ka pinnalt päästmisest.   Tore on ka see, et kui lapsed on ujuma tulnud, siis osalevad ka lapsevanemad. Ujumine on muutunud Valgus väga populaarseks.
Osa projektitegevusi on planeeritud edaspidiseks ja nendest lähemalt lõpparuandes.

Algusest peale on projekt hästi kulgenud. Kõik sõlmitud kokkulepped (bussitellimused, ujula broneering) on olnud vettpidavad ja probleeme pole olnud. Eriti hästi on õnnestunud projekti kirjutanud noorte vastutustunde kasvamine.

Projekti käigus tekkis õpilasaktiivil idee viia sisse igal koolipäeval õuevahetund, et veelgi rohkem tervisekäitumist parendada.  Ja nii ongi alates 29. märtsist 5. tunni järel 15 minutiline õuevahetund ja see on koolis hästi vastu võetud. Ka õpetajad on koos õpilastega õues.

Järgmine ettevõtmine on tervisepäeva planeerimine. Päeva planeerime läbi viia maastikumänguna, aga sellele eelneb tegevuste mõtestamine, ülesannete ettevalmistamine jne. Loodame kogukonnaliikmete rohket osavõttu.  


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar