neljapäev, 1. juuni 2017

Aadu kinoõhtuid tahaks kindlasti kõik külastada!!

Vahearuanne: 30. mai 2017
Projekt: Noortekino „Aadu“ Voka Avatud Noortekeskusesse

Oleme käesoleva projektiga jõudnud nii kaugele, et helisüsteem, ekraan ja projektor on varsti valmivas kinoruumis koha sisse seadnud. Euroalused on töös – jõudumööda käime neid pärast koolitunde noortekeskuses lihvimas ja värvimas. Õnnestumiseks võib lugeda kindlasti vastutulelikke koostööpartnereid - Jõhvi Stokker ja AutoEkspert, kes kinkisid meile vajamineva koguse euroaluseid. Samuti ka tuttavaid helitehnikke, kes olid asendamatud omaala spetsialistid helisüsteemi paigaldamisel.

Murekohana võib välja tuua ajanappuse, mis kooliaasta lõppemisega on tekkinud. Tagasilöögiks peame ka pehme inventari pikka tarneaega, millega ei arvestanud ning mis lükkab kinoruumi täielikku valmimisaega eeldatust kaugemale.

Kuid meie meeskond ei heida meelt – järgneva nädala jooksul on plaanis euroalused lõpuni tuunida, et viimaste vahendite saabudes, oleks võimalik need otse pakendist oma kohale sättida. Soov on enne jaanipäeva noortekino ametlikult avada ja esimene kaasnoortele suunatud filmiõhtu teha.

Rõõm on täheldada, et meie tegevuse vastu on huvi üles näidanud ka kogukond – suvel Vokas toimuv tantsulaager on avaldanud soovi kasutada ühel laagriõhtul meie ruumi. Vahemärkusena toome välja, et projektorit on õnnestunud juba ühe filmiõhtu realiseerimiseks kasutada, mis toimus koostöös maanteeametiga.

Tänaseks oleme projekti vältel õppinud töötama meeskonnas, mis kohati kisub pingeliseks, kuid oleme õppinud ka pingelistes olukordades kohanema ning teineteisega arvestama. Oleme õppinud pidama läbirääkimisi (koostööpartnerid), planeerima oma aega, kaasama vabatahtlikke. Oleme kasvatanud endas vastutustunnet, tähtaegadest ja kokkulepetest kinni pidamisel (nt. vahearuande tähtaeg).

Kristina Gukk

Projekt „Aadu“ noortekino meeskonna nimel








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar