neljapäev, 1. juuni 2017

Haanja jõusaali avamine juba 5.juuni!

*Vahearuanne*

Haanja jõusaal, Haanja küla.

·         Kuidas on projektitegevused siiani läinud?

Projektitegevused on sujunud tõrgeteta ning oleme suutnud kõik vajalikud tegevused täita. Jõusaali avamise oleks saanud nädal või kaks varem teha, aga kahjuks ülikooli kõrvalt oli keeruline vaba aega leida.

·         Mis on eriti hästi õnnestunud

Eriti hästi on läinud see, et me saime Haanja noortemajas jõusaali jaoks suurema ruumi kui alguses. Hetkel on meil jõusaalis ka piljardilaud.

·         Millised probleemid või murekohad on tekkinud?

Üheks murekohaks on see, et kuigi me saime ligi kahe tuhande euroga osta palju jõusaali vahendeid, siis oleme juba avastanud asju, millest jõusaalis puudu tuleb. Nendeks on põrandamatid (terve põrand pole mattide all), peeglid ja kaal.

Probleemiks on meil hetkel see, et me ei ole veel leidnud sobivat lahendust, kuidas noortemaja ja jõusaal oleks avatud nii, et kõik huvilised saaksid jõusaalis käia. Seda teemat oleme arutanud nii Haanja valla noortevolikogus, noorsootöötajaga ning see on teemaks ka Haanja jõusaali
avamisel, 5. juunil.

·         Mida on juba tehtud ja mida tehakse järgmiste sammudena

Me oleme pidanud arutelusid kuhu jõusaal teha, käinud erinevaid kohti vaatamas, tellinud suurema osa jõusaali vahendeid, pannud jõusaali vahendid kokku ning sobitanud need ruumi.

Järgmise sammuna tellime ülejäänud jõusaali vahendid ning juba 5. juunil avame Haanja noortemajas jõusaali. Seal toimub esimene treeningpäev, kus kõik huvilised saavad näha ja harjutada tehnikat. Teise olulise punktina on kavas arutelu, et leida lahendus meie probleemile.

·         Mida olete siiani projekti läbi viies õppinud

Projekti läbi viies oleme õppinud esiteks jõusaali vahendite kokku panemist. Teiseks oleme õppinud seda, kuidas oma eesmärke täita. Kui on soov midagi ära teha, siis tulebki raha küsida ning siis ei jäägi muud võimalust, kui asi lõpuni teha. Nii ka jõusaali projektiga. Me olime juba
aastaid mõelnud, et Haanjas võiks jõusaal olla, aga nüüd kui tuli selline võimalus, siis võtsime härjal sarvist ja kirjutasime projekti ära. Nüüd olemegi nii kaugel, et jõusaali avamiseni jäävad ainult loetud päevad!

·         Millist lisatuge vajaksite?

Saame hakkama

Madis Perli


Projektijuht






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar