kolmapäev, 21. juuni 2017

Suveilmad ootavad Kohtla-Järvele sporti ootama!

Projektifond Nopi Üles
Lõpparuanne
Projekti nimi: Sport on elustiil
Projekti toimumise periood:  30.03.2017- 19.06.2017

Projekti idee tekkis minul ja mu sõbral Arturil.  Meie oleme tervisliku eluviisi poolt. Kohtla-Järve linna         Ahtme linnaosas, kus me elame,  ei olnud sellist kohta, kus noored võiksid õues spordiga tegeleda. Me oleme Kohtla-Järve Noortekeskuse vabatahtlikud juba mitmeid aastaid ja pöördusime noortekeskuse poole palvega paigaldada nende territooriumil  treeningu seadmed. Noorsootöötajad olid nõus meid aitama.
Kõik seadmed on ostetud vastavalt eelarvele (treeningu spordiseadmed – 3 tk.) ja paigaldatud Kohtla-Järve Noortekeskuse territooriumile. Paigaldamine on toimunud 26. aprillil 2017a.  Seadmete paigaldamine võttis natuke rohkem aega kui oli plaanis, sest betoonitöödeks oli vaja kuiva ilma. See oli ainuke probleem, mis tekkis meil. Järgmiste sammudena tahaksime laiendada spordiplatsi nii, et oleks rohkem erinevaid treeningu seadmeid. Planeerime seda teha erinevate fondide kaudu.
Spordiseadmete vastu on huvi olemas ja huvi on suur.  Inimesed küsisid algul, mis need on, mida on vaja nendega teha, nüüd aga  proovivad neid töös. Ilma tõttu ei saanud neid kohe hakata kasutama, ilm oli külm ja lumine. Sooja  ilmaga  tuli  spordiplatsile  palju rahvast, päeval käisid koolilapsed, õhtusel ajal vanemad koos lastega. Spordiplatsi kasutab ka noortekeskuse spordiring, nüüd saavad nad rohkem erinevaid harjutusi teha.
On veel üks murekoht – see on seadmete säilivus. Loodame, et vandalismi ei toimu. Kohtla-Järve Noortekeskus tahab  valvekaamera  paigaldada, kui midagi juhtub, siis on näha, kes seda tegi. .
Meie partneriks on Kohtla-Järve Noortekeskus, kes võtab  rõõmuga kõik noorte algatused  vastu ja  aitab ja toetab alati.  Iga päev  käib keskuses   palju  lapsi ja noori (umbes 50 inimest).  Igaüks leiab   endale meelepärase tegevuse. Nüüd on olemas veel üks võimalus – tegelda spordiga  õues. Kasusaajad on noortekeskuse külastajad ja Ahtme linnaosa  elanikud nii noored kui ka vanad (umbes 100-200 inimest kuus).
Eesmärgid  on saavutatud! Tulemused on suurepärased!
 Kokku saadud fondist  1993 euro.
Spordiseadmed on paigaldatud. Tööd teostas Rammumehe OÜ. Suured tänud neile!
Järgmistele taotlejatele soovime edu!  Arendage end igakülgselt.

Suur aitah Teile toetuse eest!
Pildid ja kuludokumendid on lisatud.

Lugupidamisega
Ruzana Gubaidulina

Kohtla-Järve






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar