kolmapäev, 5. juuli 2017

Rõuge noored kutsuvad Teid mõnusat suveõhtut veetma ning kohalikku turismi arendama

Suvehetk Suurjärvel on mõnus vabaõhukontsert Rõuge sügavaimal järvel.
Oleme oma tegemistega nii kaugel, et kui oleks vaja saaksime kontserdi korraldada juba homne päev! Nimelt oleme pidanud läbirääkimisi Rõuge vallaga, Keskkonnakaitseameti Võrumaa osakonnaga, ühendust on võetud ka piirkonnapolitseiga. Esinejad on kontserdi plaaniga kursis ning suhtlus noorsootöötajatega toimib suurepäraselt.

Oleme ära tellinud kõik kaablid ja mikrofonid, mis oli vaja tellida. Hiljuti tegime ära ka facebooki ürituse, mida saate näha siit: https://m.facebook.com/events/257948524690458 .

Hakkame siia järgneva nädala jooksul postitama ka informatsiooni esinejate kohta ja ka seda kuidas meil endil asjad arenevad. Ostmata on veel matkatoolid ja mõned väiksemad asjad. Järgmiseks on vaja veel koostada kuulutused, et kontserdile rohkem reklaami teha. Ärevust tekitav ja kõige ebameeldivam hetk on siiani olnud see kui inimene kellelt lootsime saada parve ehitamiseks materjali ei saanud meid kahjuks aidata.  Aga ka see laabus meile positiivses suunas. Ta andis meile teise kontakti, kes ütles, et pole mingi probleem, alati saan aidata. Kõige paremad emotsioonid on loonud need hetked kui kõne lõpus öeldakse, et kui midagi tarvis või abi vaja läheb, siis ainult helistage ja kõike saab! See annab tunde, et see mida teed on kasulik ja meeldib ka teistele.

Kõige rohkem oleme õppinud seda, et pead ei tohi norgu lasta ja alati peab olemas olema ka plaan B kui A ei peaks toimima.
Pilte meil hetkel veel pole aga järgmises postituses tulevad ka need.


Seniks aga päikset Teile ja nautige suve!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar