teisipäev, 5. september 2017

Haapsalu noored toovad kokku igas vanuses inimesed!

Projekti nimi: Haapsalu välijõusaal

Projekti toimumise periood: 30.03.2017-30.08.2017
Korraldajate arv: Korraldusmeeskond oli 3 liikmeline- Dan Taidla, Karl-Edward Uibo ja Emma Katariina Paajanen
Osalejate arv ning tausta kirjeldus: Osalejate arvu on raske täpselt määrata. Peamine tausta kirjeldus on noored vanuses 10-15, kes käivad noortekeskuses. Samas on ka inimesi, kes käivad nii hommikul kui ka õhtul trenni tegemas seadmetel.
Partnerite nimed: Tommi Play OÜ, Haapsalu Linnavalitsus ning Haapsalu Noorte Huvikeskus.
Tegevuste ja toimunu kirjeldus: Läbirääkimised Linnavalitsusega, lubade saamine, seadmete tellimine, trenazööride paigaldus, artikli kirjutamine, pinkide tellimine, teadetetahvli tellimine.
27. august toimus Haapsalus Elustiili maraton. Hinnanguliselt käis meie punktist läbi umbes 100 noort. 
Ülevaadet saadud kogemustest (mis õnnestus hästi, mis tekitas probleeme, mida läbi projekti õppisite): Õnnestus hästi see, et saime tühja koha, mis oleks võinud minna autoparklaks, kogukonnale kasulikuma võimaluse. Projekti lõpuks ei saanud me valmis teadetetahvlit, aga tahvlid on töös ja tulevad kindlasti. Otseselt mingeid probleeme ei olnud, kõik sujus ilusti ning kõik sai tehtud!

Ettepanekuid järgmistele taotlejatele:
Projekti õnnestumine annab suure motivatsiooni meeskonnale edasiseks. Oma soovide realiseerimine Nopi Üles projekti kaudu ei ole keeruline ning soovitame kindlasti oma mõtted kirja panna ning teele saata.
Ülevaadet kuludest:
Projekti raames soetasime kaks välijõusaali trenazööri, kolm õue pinki ning ehitasime teadetetahvli. Projekti kogu maksumus 2000 eurot.

Osalejate arv, projektis kasusaajate arv: Projektis osalejate arv 10, kasusaajate arv hinnanguliselt 500 noort ja täiskasvanut.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar