kolmapäev, 20. september 2017

Hoiame pöialt, et ilm noortele vastu tuleks :)

Meie eesmärk on projektirahadega korda teha Põlva valla Pihlaka tänaval asuv multiväljak, kus vahetaksime välja väga halvas seisus multiväljaku katte kunstmuru vastu. Lisaksime ka kummipuru, et oleks pehmem ja  mõnusam mängida.
Me tahame seda teha nii enda kui ka teiste Põlva noorte jaoks, kuna see koht on noorte poolt väga armastatud ajaveetmise koht ja palju mõnusam oleks seal tegevusi harrastada kui oleks ka korralik muru.


Põlva multiväljak asub Põlva linnas, Pihlaka tänava elamurajoonis. Projektitegevused on kulgenud plaanipäraselt. Leping on sõlmitud ning projektitoetus on laekunud. Projekti vältel on hästi õnnestunud meie omavaheline koostöö ja oleme palju toetust saanud ka teistelt. Probleemiks on olnud see, et meie projekti teostamise paik on väljas ning ilm ei ole olnud meie tegevust soodustav, seega projekt on veidi edasi lükkunud. Paika on pandud projekti visuaalne pool ning järgnevaks tahamegi leida selle reaalseks teostuseks aja. Projekti vältel oleme õppinud üksteisega arvestamist, juurde saanud julgust ja suhtlemisoskuse. Meie mentorid on meile lisatoeks, igasuguste küsimuste korral on meil võimalus nende poole pöörduda.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar