kolmapäev, 20. september 2017

Koolitustele registreerimine algab õige pea!

Projekti nime ja asukoht- Valgamaa koolitused. Asukoht: Tõrva ja Otepää

Kuidas on projektitegevused siiani läinud- Projektitegevused on siiani hästi läinud. Koolitajaga on ajad paika pandud. 07.10.2017-08.10.2017 toimub koolitus Tõrvas ja 14.10.2017-15.10.2017 toimub koolitus Otepääl. Tõrvas toimub koolitus Tõrva Avatud Noortekeskuses ja Otepääl asukoht veel selgub lähiajal. 22.09.2017 hiljemalt tehakse ka Tõrva Noorteportaali facebooki lehele registreerimisleht läbi google formide kuhu saavad registreerida 15 esimest. Samuti kajastame ka registreerimist Otepää noorte hulgas. Toitlustajatega on räägitud ning lähinädalal kinnitatakse ka toitlustus.

Mis on eriti hästi õnnestunud- Suhtlus erinevate osapoolte vahel ja üksteise mõistmine.

Millised probleemid või murekohad on tekkinud-  Praegune murekoht on Otepää koolituse toimumiskoht: Otepää gümnaasium või noortekeskus, aga see selgub üsna pea.

Mida on juba tehtud ja mida tehakse järgmiste sammudena- Koolitajaga ajad paika pandud, toitlustajatega kokku lepitud. Järgmisena tehakse avatuks registreerimine hiljemalt 22.09.2017.

Mida olete siiani projekti läbi viies õppinud- Suhtlus on väga oluline ning alati tasub ära kuulata ka teise inimese mõtted.

Millist lisatuge vajaksite- lisatuge otseselt ei vaja, kuna noorsootöötaja Kertu Reva toetab meie tegevust ja annab head nõu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar