teisipäev, 5. september 2017

Kui armas koosviibimise koht!

Lõpparuanne

Projekt: Antsla mänguväljak
Toimumisaeg: 1.03 – 31.08
Toimumiskoht: Vana-Antsla Ülemise järve kallas

Mõte mänguväljak rajada tuli juba siis kui oli juba esimene Nopi Üles projekti taotlusvoor. Esimeses voorus polnud meie projekti jaoks piisavalt ressursse. Selle aasta alguses tegime uue katse ja meie projekt pääses edasi.

   Kuna suvel on põhiline noorte kogunemiskoht järve ääres, siis mõtlesime, et oleks tore kui seal oleks ka midagi huvitavamat teha kui lihtsalt rääkida.
   Mõeldud-tehtud, otsisime mänguväljaku ja selle lisad, rääkisime kohaliku ehitusfirmaga mänguväljaku paigaldamise osas. Ehitusfirma tegi meile hinnapakkumise, tellisime mänguväljaku ja kooskõlastasime kõik juhendajaga. Juuni teisel nädalal jõudis mänguväljak meieni. See sai toimetatud ehitusfirma kätte ja nemad paigaldasid selle Vana-Antsla järve äärde.

   Meie projekti toetasid TTR OÜ mänguväljaku paigaldamisel ja Antsla Vallavalitsus andis loa maad kasutada.

   Projekti korraldasid kaks noort ja nende juhendaja- Kristiina Värnik, Laura Lääts ja Eerika Lääts. Projektis osales kokku kuni 100 noort, kes suve jooksul rannast läbi käis.

   Korraldajad õppisid projektikirjutamise oskust, sponsoritega suhtlemist ja meeskonnatööd. Õppisime oma vigadest ja teame mida tulevikus paremini teha. Tulevastele projektikirjutajatele soovitame aega hoolikalt planeerida ja mõelda läbi kõik stsenaariumid, mis korraldamisel tekkida võivad.


   Kulud: Paigaldus 203 + mänguväljak „Marta“ 322  + pesakiik „Black“ 90  + kiik 59  + ronimiskivid 29  + saatekulu 30€ = 733€



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar