esmaspäev, 18. detsember 2017

Alatskivi jõusaal on populaarne igas vanuses külastajate jaoks!

Meie projekti "Alatskivi jõusaal" tegevused on jõudnud lõpule.
Ajavahemikul 27.07.2017 - 30.10.2017 saime kogeda midagi täiesti uut, et kuidas ikkagi kasutada seda projektifondist saadud 2000 eurot võimalikult mõistlikult?

Projekti eestvedajateks olid Alatskivi noored, kellega liitus terve kogukond. Osalemine selles näitas, et kui midagi korralikult teha, siis sellest ka asja saab.
Eesmärk oli täiendada jõusaalivarustust. Tänu projekti rahadele oleme juurde saanud raskusi (kõverkang, hantlid), jooksulindi, boksivarustust, lõuatõmbekangi - kõike seda, mida üks korralik jõusaal treenimiseks võimaldama peaks.

Kuna mõtlesime, et ei piirduks asjade tellimisel vaid netipoodidega, siis külastasime Tartus ka erinevaid spordipoode. Saime ise suhelda ja tutvuda kohapeal, mida head ja kasulikku pakutakse. Asju kohapeal näha ja katsuda ning nende vahenditega tutvuda on ikka täitsa teine asi, kui netist
tellida. Teenindajad soovitasid ja näitasid, mida ühe või teise asjaga teha saab.

Hästi suureks üllatuseks tuli vastutulelikkus hinnas. Meile tehti palju soodustusi. Mõtlesime, et kui soodustust ei küsi, siis ei pakuta, aga tegelikult pakutakse ikka küll. Siin tahakski tänada neid kauplusi Tartus Lõunakeskuses asuvat Rademari ja Zeppelini PopSporti.
Kuna soetasime omale hantlid, siis arvestasime, et peame neile ka riiuli tellima, aga selle saime kingituseks kohalikult ettevõttelt OÜ Friendslandilt.

Praeguseks on jõusaali külastus tõusnud ikka tohutult. Käivad nii poisid ja tüdrukud kui täiskasvanud mehed ja naised. See on muutunud väga populaarseks.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar