esmaspäev, 18. detsember 2017

Põlva noored on multiväljakuga väga rahul!

*Projekti nimi:* Põlva multiväljak korda
*Projekti toimumise periood: *Projektiga alustasime 23. august ja lõpetasime 16. oktoober.

*Korraldajate arv ja osalejate arv ning taustakirjeldus: Korraldajateks
olid Diana Kool ja Karolin Kalk. Projekti tegevusi aitasid läbi viia ligi 15 – 20 aktiivset Põlva kodanikku. Asendasime Põlva multiväljaku vana ja halvas seisus katte uue kunstmuruga ning värvisime üle piirdeaia. Eemaldasime väljakult korvpalli korvid, kuna need olid vanad ja uus korvpalliplats on seal kõrval olemas.


*Partnerite nimed: *Advanced Sports Installations Europe AS, Põlva
Haldusteenistus, Põlva Avatud Noortekeskus, Põlva Vallavalitsus
*Tegevuste ja toimunu kirjeldus: *Tänu uuele kunstmurule on multiväljakul rohkem külastajaid, kuna nüüd on seal palju turvalisem ja parem mängida jalgpalli ning käsipalli. Tänu “Nopi Üles” projekti rahastusele saavad Põlva noored veeta aktiivselt oma vaba aega värskes õhus. Kasusaajate ring on lai, sest seda kasutavad nii suured kui väikesed, olenemata aastaajast.

*Ülevaade saadud kogemustest: *Projekti käigus oleme õppinud tegema üksteisega sujuvamalt koostööd. Kuna see oli meie esimene projekt, saime hulga teadmisi ja oskusi kuidas üldse projekti läbi viia. Üldiselt olime probleemidest priid, kuid veidike tekitasid muret ilm ja ühise vaba aja leidmine.

*Kogukonna kasu ja tagasiside: *Põlva noortel on nüüd üks tore paik juures, kus oma vaba aega veeta. Tagasiside on olnud positiivne, see on meile andnud juurde palju motivatsiooni, et kunagi taas midagi sellist kasulikku teha.

*Ettepanekud järgmistele taotlejatele: *Ennem projektiga alustamist tuleks kõik projektiga seonduvad asjad korralikult läbi mõelda. Ajagraafiku planeerimisel tuleks arvestada ka teist mitte sõltuvate teguritega.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar