esmaspäev, 18. detsember 2017

Lüllemäe park uues kuues

Projekti nimi: Lüllemäe pargi renoveerimine
Projekti toimumise periood: 26. jaanuar 2017- 30. august 2017
Korraldajaid: 2
Juhendajaid: 2
Projekti eesmärk  oli teha korda külakeskuses asuv park, tõstes sellega asula esteetilisuse taset ja pakkudes võimalust koos oma neljajalgsete sõpradega värskes õhus aega veeta ja seal tulevikus ka erinevaid üritusi korraldada.

Tegevused: Korraldasime kahed korrastustalgud, millest esimesel lõid kaasa u 30 inimest, teisel klassikaaslased ja hoolikad lapsevanemad (kokku u 15 inimest) ja mille käigus lõikasime võsa, piirasime vanu õunapuid eksperdi juhendamisel ja kasisime üleüldist muljet; paigaldasime lasipuu suuremate neljajalgsete hoiustamiseks; paigaldasime parki istumiskohad - kolm pinki, mis mahutavad igaüks u 3 inimest; avaüritusena pidasime maha pidustused koos toimunud lastekaitsepäeva üritusega, kus osales kokku 217  inimest. Kõige selle käigus kasutasime toetuse eest soetatud pop-up telki, mis on praegusel hetkel hoiustatud koolimajja ja on seal ka edasiseks kasutamiseks olemas.

Projekti käigus tegime koostööd paljude vahvate inimestega:
Tiia Trolla
Toomas Pai
Karula vallavalitsus
Lüllemäe Põhikool
Marelle Mangus
Lüllemäe Põhikooli tollane 8.klass

Otsesed kasusaajad projekti läbiviijad ja klassikaaslased (10 in), Karula-Mõniste-Taheva valla lastekaitsepäeval osalenud inimesed (217 in), projektiga seotud inimesed, kes abistasid nõu ja jõuga nii talgupäeval kui terve projekti läbiviimise ajal (40 in). Kokku oli projektiga otseselt või kaudselt seotud 267 inimest.

Meie saime projektist korralduskogemuse kogu selle ilus ja valus. Saime teada, mida päriselt tähendab ürituste ahela korraldamine ja selle käigus millegi reaalse korda saatmine, mis oleks meie kogukonnale igapäevaselt kasulik. Aga lisaks kõigele tööle, mis tegime oli meil ka palju toredaid hetki, mida kindlasti tulevikus oma kätetööd imetledes meenutada saame.

Tulevastele taotlejatele soovime edu, jaksu ja et nende projekt oleks edukas. Nõu anda oskame niipalju, et tuleb valida tegemiseks midagi südamelähedast, mille osas ei teki kiusatust alla anda isegi, kui töö üle pea kasvab. 

https://www.facebook.com/karula.kultuur/media_set?set=a.662434460621777.1073741903.100005656874963&type=3







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar