neljapäev, 19. oktoober 2017

Kas Teie teate, mis Rahvabänd 2017 võitja "Sinu naine" võidetud külmkapiga tegi?

„Juhuuuuu“ kõlas Värska noortekeskuses, kui Värska noorte plakat sai Facebookis 200 meeldimist. See tähendas, et meie ideed toetavad sõbrad ja ka kogukond, mis teeb südame eriti soojaks.

„Värska köök“ ja selle varustamine uute ja vajalike vahenditega oli niivõrd hea motivatsiooni laks, et noortekeskuses kuulutati kiirelt välja toiduklubi. Toiduklubi sai hoo sisse juba enne, kui olime jõudnud kööki vahendeid soetada. 

Nii kaua, kui internetipoodides shoppasime, tegime ka vastavalt senistele võimalustele kord õunapäeva, kus valmisid õunakoogid ja õunasmuuti ning teinekord nipitunni, kus õppisime kiirelt soojaid ja maitsvaid ampse tegema. Need kaks päeva tõestasid meile seda, et kui vajalik on noortekeskuses normaalsuurusega pliit, mitu erinevat lõikelauda, suured kausid, potid jne. Noored olid järjekorras, et saaks koorida ja tükeldada, õunakooke oli ahjus 2,  soojad ampsud, neid tegime seitse ahjutäit. Jah tõesti seitse,  et kõik neid maitsta saaks ja tunneks, et kõht veidigi täituks.

 Noored on tõeliselt huvitatud toidu tegemisest ning loomulikult ka ise valmistatud toitude söömisest.
Shoppamise juurde tagasi tulles meenutan, et meile torkas pähe mõte, kas elekter peab kõigele sellele tehnika kogusele vastu. Uurisime elektriku käest „kui võimsaid asju me lubada saame nii, et teised korgid välja ei viska?“. Tuligi välja, et enne, kui me saame oma vajamineva pliidi ühendada peame me elektriku kohapeale kutsuma, kes veab meile uusi juhtmeid. Seega oleme hetkel veel veidi kurvas seisus. Vahendite tellimine jäi toppa, kuid need on vaid nüüd 1 kliki kaugusel, sest e-poes on valikud tehtud.

Peame vastu tõrgetele, oleme positiivsed ja kõik laheneb, sest hoiame kokku.

Pst! Köögis olev uhke külmkapp, see oli kingitus rahvabänd 2017 võitja bändilt Sinu naine. Nii ägedad inimesed elavadki Värska vallas!  






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar