esmaspäev, 18. detsember 2017

Meeskonnatöö on kõige olulisem :)

Videoring toimus märts 2017-september 2017, asukohaga Lihula noortemaja.
Eelmisel aastal sai tänu Nopi Ülesse projektifondile soetatud kaamera, mälukaart, välgusaatja ja vastuvõtja, lisavälk- piltide tegemiseks väljaspool noortemaja, taustakinnitused,uus taustapaber ja kaamerakott. Sel aastal sai meie idee alguse, kui Kevin käis abiks Olev Mihkelmaal filmimas kooli jõulupidu ja kiriku jumalateenistust, millest viimast näidati ka hooldekodus. Kuna Kevinile ja hooldekodu elanikele see väga meeldis, siis mõtlesimegi seda veel teha.
Meie ideeks oli videoring, kus õpisime jäädvustama kohalike sündmusi ning neid ka monteerima.
Projekti korraldajad: Kevin Reidar Bachaus, Jana Viljak, Olev Mihkelmaa, Eliise Lepp, Kristyn Pihelgas, Anneli Pikkmets
Projektis osalejad ja kasusaajad: Lihula Gümnaasium, Lihula kohvikutepäev, Matsalu Loodusfilmi Festival, Sandra Pikkmets, Gregor-Hendrik Mölder, Lihula Rahvakunsti selts.
Osalejate kindlat aru ei saa täpselt öelda kuna kõik kes käisid koolipulmas, kohvikutepäeval ja MAFFil osalesid meie projektis. Aga osalejate arv jääb umbes 2000-2500 vahele.
Nagu näha on osalejate arv suur ja üritusi ka juba olnud parasjagu. Aga millal me siis piltide ja videotega tegelesime? Siin kohal tekkiski väike probleem, et meil pole eriti selle jaoks aega, aga siis tuligi loovutada oma une tunde. Kuid saime hakkama, pildid töödeldud ja videod monteeritud
Mida me kõige rohkem õppisime oli see, et tuleb töid jagada, ei saa niiet üks teeb kõik ise ära. Alguses oli küll raske aga koolipulmas sai seda näha juba väga hästi. Kuna kaamerad on rasked ja neid ei jaksa pikalt kaelas kanda, siis sujuva liikutusega andsid selle kellegi teise kätte ja said ise veidi puhata.
Oma esimeste piltide ega videotega me ise päris rahul polnud, käik tuli sellest et olime ebakindlad. Meie tuju ja enesekindlust tõstsid kindlasti kiidu sõnad ja see et kõik kes nägid olid meie tööga rahul.
Suur tänu kõikidele osalejatele! Meie meeskond on nüüd palju targem ja oskame kaameraga palju paremini tööd teha!
Projekti partnerid: Lihula Kultuurikeskus, Lihula Vald, GreenCube, Tapamaja Galerii, Aleksandri kohvik, Lihula Vallaraamatukogu, Laste Vabariik, V.A.T Stuudio Tantsukolmnurk, Narma OÜ
Järgmistele projektis osalejatele soovime lennukaid ideid ja julget pealehakkamist. Pole vaja karta kui kõik esimesel korral ei tule välja päris täpselt nii nagu plaanitud. Vigadest õpib kõige paremini!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar