neljapäev, 21. detsember 2017

Muhu ootab kannatamatult tehnika saabumist, et juba aktiivselt tegutsema hakata :)

Oleme teinud Muhu Noortekeskuses palju videoklippe ja lühifilme.  2015. aastal valmis uus noortekeskus ning tänu sellele saime me kvaliteetset videotehnikat. Lühifilmide kvaliteet paranes seetõttu märgatavalt, kuid üks asi jäi igal korral kõrva kriipima – heli. Hea helitehnika puudumise tõttu jäi alati väljas filmides sisse kole sahin, või tugevama tuule korral oli osa helist üldse mittekasutatav. Siis tuligi meil mõte pöörduda oma projektiga “Nopi Üles” poole.

            Oma esimese taotluse saatsime “Nopi Üles” projektifondi poole teele juba selle aasta kevadel. Siis aga jäime kahjuks napilt hiljaks ja pidime jääma järgmist võimalust ootama. 2017. aasta novembris võeti meiega uuesti ühendust ning siis oli käes aeg oma projekti kallal tõsiselt tööle hakata. Kuna asjaga oli suhteliselt kiire, siis pidime saama Facebooki jaoks plakati valmis üsna kähku. Peale seda saime hakata meeldimisi koguma ning novembri viimasel nädalal saime me meeldimised kokku.

            Oma projekti raames soovisime me soetada poomi, poomimikrofoni, kaameramikrofoni, tuulekaitse, helisalvestaja, XLR-kaabli ja akusid.  Praeguseks hetkeks pole aga veel tehnika kohale jõudnud.

            Edasisteks plaanideks on meil teha videoklippe piirkonna noorte tegemistest ja siinkandis toimuvatest üritustest. Esimeseks projektiks on meil teha tutvustav video meie oma kohalikust noortebändist. Lisaks jätkame loomulikult ka lühifilmide tegemist. Kui kogu helitehnika on käes, teeme ka tehnikat tutvustava töötoa.

Tervitades
Stuudio MSN


Ivar Äkke, Miko Pärn, Kaur Aaso, Aimar Äkke, Alari Nuut ja Alex Nurmberg

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar