reede, 20. aprill 2018

Ida-Virumaa film "Kord oli nii"


Kord oli nii, et sain aru, et pealinna elu pole mulle. Kord oli nii, et otsustasin kolida tagasi lapsepõlve külasse ja hakkata tööle õpetajana. Kord oli nii, et minu elu sai suure muutuse osaliseks", peategelase mõtisklus.

Meie Teater Noa meeskond tahame ekraniseerida Rauno Põld poolt kirjutatud stsenaariumi "Kord oli nii". Film räägib noorest inimesest, kelle üliõpilase elu Tallinnas on kõike muud kui õnnelik. Ta otsustab, et toob oma elusse muutuse, kolib oma kodukandi külasse tagasi elama ja asub väikeses maakoolis õpetajana tööle. Kuid iga algus on raske, elu uues linnas ja elu noore ning alustava õpetajana samuti.

Filmi eesmärk on näitlikustada meie noorsootöötajate, kultuuritöötajate ja õpetajate igapäeva muresid ja rõõme. Mida tähendab elada ja töötada Ida-Virumaal, mida tähendab olla noor, kes tuli tagasi juurte juurde?

Korraldatakse avalik casting, et leida filmi osatäitjaid üle Eesti. Filmi on plaanis filmida Ida-Virumaal ning Tallinnas.

Et casting saaks leida aset, et näitlejatele korraldada kiired kursused, et olemas oleks hea toit ja öömaja ning piirkonda mõjutav idee saaks tehtud, siis selle kõige õnnestumiseks taotleme Nopi Üles projektifondist 2000 eurot.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar