esmaspäev, 2. aprill 2018

Nõo valla liikumissari


Tere!

Oleme Nõo Reaalgümnaasiumi õpilased. Danvar on pärit Valgast ning Mattias Kihnust. Käime 11.B klassis. Toakaaslastena tulime ideele, et lisaks reaalkooli erinevatele sündmustele sooviksime õpilaste ellu tuua vaheldust sportliku aktiivsuse näol. Lisaks kehalise aktiivsuse tõstmisele, koolipere ühtsustunde suurendamisele ja värskesse õhku toomisele sooviksime tutvustada Nõo RG õpilastele kohalikku valda, sest enamus meie kooli õpilased on pärit kaugemalt Eestist.

Kindlasti ei tahtnud me vallarahvast kuidagi kõrvale jätta ja antud projekti raames kutsumegi kogu Nõo valla elanikke koos Nõo RG õpilastega liikuma. Samuti soovime ühendada Nõo valla elanikke õpilastega ja propageerida kehalist aktiivsust just pärast väsitavat tööpäeva.

Liikumissarjad hakkavad toimuma viiel järjestikkusel nädalal kindlal päeval, alates aprilli keskpaigast. Oodatud on kõik liikumishuvilised. Võib kõndida, joosta, kui ka rattaga sõita. Igal uuel etapil on oodata uut distantsi erinevates Nõo valla paikades ja uut juhti, kes antud rada juhib.

Kokku vajame 2000€.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar