esmaspäev, 2. aprill 2018

Tartumaa noorte vaheline LAN-Party


Tere! Oleme Luunja noored, kellel on plaanis korraldada kahe ürituse seeria. Esiteks internetiturvalisuse loeng ja teiseks Tartumaa noorte vaheline LAN-Party.

LAN-Party on võistlus, kus tulevad kokku tiimid, kes võistlevad omavahel arvutimängudes, arendades sealhulgas meeskonnatööoskusi, loogilist mõtlemist, erinevaid ülesandeid jne.

Tartumaa noortekeskuste noortel on seni olnud mitmeid võimalusi omavahael kokku saada ja midagi toredat teha. Tahame seda traditsiooni jätkata ja oma tuttavatega kokku saada ning uusi noori noortekeskuse töösse kaasata, kes varem endale midagi huvipakkuvat leidnud ei ole.

Projekti eesmärkideks on:
1.Arendada noorte teadlikust interneti turvalisuse alal.
2.Nende noorte, kes ei osale noorsootöös, veetes oma vaba aja arvutimänge mängides, kaasamine noortekeskuse tegevustesse
3.Arendada noorte koostööoskusi.

Vajame projekti jaoks 900 eurot.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar