neljapäev, 24. mai 2018

Nonii lapsevanemad, näidake üles järjekindlust :)


 Meie projektinimi on “Lapsevanemad huviharidust muutmas”, mida viime läbi Tartu linnas.

Projektiidee iseenesest tundus väga lihtne, kuid nüüd juba kuu-poolteist seda tehes, pole see sugugi nii. Väga raske on meelitada välja lapsevanemaid treeningutest osa võtma ja oma päevaplaane muutma. Mis kindlasti on tulnud probleemiks on ka see, et eelnevalt on tekkinud eelarvamus hip-hop tantsust. Siiani on meie tegevused olnud lastevanemate treeningute reklaamimine samal ajal juba väikese tantsujupi õpetamine. Mis on olnud siiani kõige õnnestunum on see eeltöö, et kohe kui projekt jõustus olid meil mõned inimesed, keda võtta, et projekti ning treeningutega alustamine. Samuti on Lastevanemate grupp juba omavahel sõpradeks saanud ja nad ootavad siiani uusi liikmeid.
Hetke kõige suuremaks probleemiks on lastevanemate vähemus ja järjepidev treeningutes osalemine. Kuna tants ei ole asi, mis nii kiiresti selgeks saab, siis kohal käimine on eriti oluline. Järgmiste sammudena me jätkame koreograafia õppimist ning loodame juurde saada uusi nägusid. 

 Projekt on tõesti omanäoline ja kannapöördelt lastevanemate tantsima panemine on üpriski raske. Projekti läbiviies oleme õppinud, kuidas nendega suhelda, kuidas neid edasi “pushida”, et nad mitte alla annaks ja usun, et ka tantsust saavad nad juba rohkem aru. Ainuke lisatugi, mida vajaksime on lisareklaam kõigi poolt.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar