neljapäev, 24. mai 2018

Üheksa korda mõõda, üks kord lõika


"Ma ei ole uhhuu" projekt on olnud teoreetilise poole pealt juba väga edukas. Esimese sammuna rahastuse saamiseks tehtud postriga jäime ise väga rahule ja nõutavad laigid tulid kiiremini kokku, kui ise oleks arvanud. Seega kaasaelajaid meil on, mis tõstab motivatsiooni projekti tegemisel.
 Hetkeseisuga oleme paika pannud teoreetilise osa, praktilise poolega pole kaugele jõudnud, kuid meie kirjeldame enda töömeetodit vanasõna abil: “üheksa kord mõõda, üks kord lõika”.Seega praeguseks oleme uurinud hinnapakkumisi erinevatelt esinemissaalidelt, toitlustajatelt jms, uurinud, mis võimalused meil üldsegi on ja klapitada erinevaid kuupäevi. Lavastajatega on ka ideed juba lihvitud, seega hetkel on meil vaja paika pandud kava järgi tegutsema hakata, näiteks järgmise nädala jooksul hakkavad toimuma esimesed proovid tantsijatega.
 Suurim murekoht oli eelmise lavastajaga, kellega koostöö ei sujunud ja meile jäi mulje, et võime seetõttu ajahätta jääda, kuna proovid oleks võinud juba varem alata. Muidugi proovide jaoks aja leidmine on paras katsumus, et võimalikult paljud tantsijad saaks ikka kohal viibida.
 Murekohast oleme õppinud, et suusõnalistest lubadustest ei pruugita kinni hoida ja neid ei saa seega ka tõestada. Uute lavastajatega on olemas ka leping, et asjad saaks ikkagi õigeks hetkeks valmis ja ei oleks viperdusi, või kui on, siis ei jää meie süüdlaseks, kuna meil on ette näidata, mida meie pidime tegema ja mida pidi tegema teine osapool.
 Kuna meil on varasemast juba hea projektiloomise põhi all ja omavahel töökogemust juba poolteist aastat, siis tunneme, et meil pole eraldi lisatuge vaja. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar