neljapäev, 24. mai 2018

YouTubes möllab noorte oma kokasaade!

 Projekt: Voka Avatud Noortekeskuse Kokaklubi projekt

Oleme Kokaklubi projektiga jõudnud nii kaugele, et kokaklubi on juba toimetanud mitu kuud päris jõudsalt.  Meie kokaklubi on levinud aina rohkem teiste noorteni ning osalus on hakanud noorte seas tõusma. Algselt oli probleeme osalejatega, kuna keegi polnud kursis meie tegemistega. Peale selle on valmimas ka köögis meil uus välimus, saime uue söögikoha valmis, ainult riiulid ning uued köögikapid on vaja üles panna. Siinkohal tahame ära märkida, et meile tuli väga palju vabatahtlikke inimesi appi. (Kõikide nende käejäljed on nüüd köögis seinal). Muidugi oli suurepärane see, et eelmisel aastal meid toetanud Autoekspert, tuli meile see aasta vastu ning kinkis meile vajaminevaid euroaluseid. 
Murekohana võib välja tuua ajanappuse, mis meid mõlemaid tabas. Kristina on hetkel eksamitega hõivatud ning Maria on lõpetamas põhikooli. Üheks teiseks murekohaks kokasaadete puhul oli Kristina arvuti katki minek, mis jättis pikka pausi sisse ning videod laekusid mitu nädalat hiljem. 
Kuid meie ei ole alla andnud ning juba tuleval nädalal on plaanis meil läbi viia etiketikoolitus ning selle soovime siduda ka järgmise kokaklubi.
Kindlasti loodame, et meie kokaklubist hakatakse rohkem osa võtma, eriti nüüd kui köögil on uus välimus ning kindlasti loodame ka seda, et meie projektile kaasneb järelkasv ning keegi võtab peale meid kokaklubi juhtimise üle.
Tänaseks oleme projekti vältel õppinud töötama meeskonnas, nt õppisime euroaluste lihvimist (sh ka tüdrukud), mis oli kohati füüsiliselt raske ja panime kokku mööblit. Muidugi on meie endi kokanduslikud oskused paremaks läinud ning oskame läbi rääkida uute koostööpartneritega. (Toila SPA, Autoekspert)

Kristina Gukk
Projekt Voka Avatud Noortekeskuse Kokaklubi nimel





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar