reede, 18. mai 2018

Prillimäe noortemajake


Talgute korraldamine ja läbiviimine on meie noorte ja kogukonna ühine kokkutoov tegevus. Palju on ühiselt puhtamaks tehtud kodukanti, loodud võimalusi noortele ja lastele jne. 2012. aastal toimusid meil mõttetalgud ja sealtalates oleme ühiselt proovinud neid ideid teostada.

Üks suur idee oli luua metsa rattarada ja jalgpalliväljak sinna kõrvale. Tehtud! Järgmine mõte oli, et ühiselt luua väike majake, mis oleks nii noortele, kui kogukonnale kasutamiseks ja nii see mõte ketras meie peas, kuni meie noored kirjutasid projekti "Nopi Üles" konkursile. Põhjus miks seda maja on vaja noortele on see, et "vihm ei oleks takistuseks ja põnevad tegevused saaksid jätkuda!".

Kogukond saab võimaluse eakatel teha oma töötubasid, kohtumispaik kindlastikogu kogukonnale ja veel rohkem ühiseid üritusi, perepäevasid jne. Miks ei võiks seal elada talvel jõuluvana, et rõõmustada Prillimäe, Põnnipere lasteaia lapsi!?

Suvemaja aitavad sisustada raamatute ja mööbliga kogukonna inimesed ja värvi meie majale kingib Sadolin AS, Janek Veevo,Katrin Ilau, Kaljo talustannavad koha, kuhu majake püstitada ja aitavad noorte juhendamisel ja projekti õnnestumisel. Suvemaja aitab meil ehitada Rabiverest "Palgipoisid" Oü.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar