esmaspäev, 30. aprill 2018

Õpetlik aga fun!


Projektitegevuste raames on noored kohtunud kolm korda. Esimesel korral said kõik noored mõõta oma keha koostist. Tervisekoolitaja Mirko Miilits ka selgitas meile, mida kõik numbrid tähendavad ning kuidas enda jaoks asja parandada saaks. Kõige olulisem, mida sellest õppisime - kõigi kehatüübid on erinevad ning teineteisega end võrrelda ei tasu. Kahjuks ei saanud paljud noored sellel kohtumisel osaleda terviseprobleemide tõttu. Siiski oli noori kokku 21. Teine kohtumine läks juba praktilisemaks, kus koos õppisime tegema maiuseid, mis on süütunde vabad. Ehk kõik koostisosad on kehale head ning ei lisa kaalu. Toitumisnõustaja Katriina andis meile palju häid nippe ja tutvustas uusi toiduaineid, millega kokates saab magusaisu täis tervislikul moel. Väga lahe oli ise teha raffaello kommi, mis on täiesti tervislik! Sel kohtumisel olid enamus noored kohal ning tegime ka tutvumismänge ning maastikumängu, kus pidime ühtse meeskonnana tegutsema.

Kolmandal kohtumisel oli meil külas füsioterapeut, kes õpetas meile erinevaid harjutusi, kuidas oma rühti parandada. Kõik kohtumised on olnud
väga ägedad ning muidugi äärmiselt õpetlikud! Plaanitud tegevused on enamvähem olnud algse plaani järgi, kuid paljude osalemine on jäänud just haiguse taha ning see on kurb, et seetõttu jäid nad ilma mõnest vahvast kohtumisest. Juhendajate lemmikosaks on see, et nagu eelmise ühisprojektigagi, on noored justkui üheks tiimiks saanud ning tõsiselt ootavad järgmist kohtumist. Järgmisena on plaan noortega osa võtta Heategevuslikust jooksust.


https://www.youtube.com/watch?v=NJrZjS1-jFE



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar