teisipäev, 12. juuni 2018

Kiigeplats Koikkülas


Soovime luua kodukülla, Koikkülla, noortele ja kogukonnale kiikumist täis kohtumispaiga, kus ühiselt aega veetes uusi tegevusi algatada. Soovime noortega kogukonda kokku tuua, et ühiselt oma kodukanti rohkem arendada (sündmused, talgud, asjade parandamised jne). Uus suur kiik on motivaatoriks, mis toob rohkem inimesi kokku ja kui inimesed on kokku toodud, on suurem lootus, et ühiselt võetakse uusi tegevusi ette. Antud projekt on kogukonnale näiteks, et kui tahta saab ise oma idee ellu viia. 

Ajude ragistamisõhtul pärast kiige avamist uurime kohale tulnud inimeste käest mõtteid ja ideid, mida Koikkülas veel võiks teha. Selleks teeme ideede kogumiskasti ning anname inimestele paberi ja pastaka, et nad oma esimesed ideed paneksid sinna kasti. Kui ideed on kätte saadud, siis vaatame need ühiselt läbi ning mõtleme, millest võiks kohe alustada. Eelnevalt ideede arutelu ei tee, sellepärast et soovime saada võimaikult palju erinevaid ideid. Kui hakata kohe ideedest rääkima, siis paljud inimesed ei avalda oma arvamust ja lähevad teiste arvamusega kaasa. Sellepärast teeme enne ajude ragistamise ja pärast arutelu.
Idee teostumiseks vajame 2000€ 

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar