neljapäev, 21. juuni 2018

Rõngu helitehnikaring


Me tulime sellele ideele noortega läbi erinevate tegevuste. Oleme osalenud erinevatel noorte sündmustel, kus oleme olnud olukorras, kus tuleb teistele noortele muusikat mängida ja veidi õhtut juhtida. Olemas on selleks olnud väike analoog helipult, mille taha saab panna lihtsalt arvuti. Et pidu noortele põnevaks teha ja korraldada ise noortele vahvaid pidusid on meil puudu tehnikast. Õigemini korralikust DJ puldist. Meie soov on alustada DJ kooliga, et peale kasvatada noori, kes oskasid kasutada tehnikat ja oleksid võimelised korraldama teistele noortele vahvaid pidusid.

Kogukond võidab aktiivsed noored, kes soovivad midagi korraldada teistele noortele. Noorte teadmised kasvavad ja oskavad paremini tehnikat kasutada. Me korraldame võimalikult palju töötubasid, et noored õpiksid tehnika kasutamise selgeks ja oskaksid teistele noortele korraldada pidusid. DJ kool võiks kasvada tulevikus üldiseks heli- ja valgustehnika huviringiks. Samuti õpiksid noored tulevikus ka stuudiotööd, sest peale Rõngu rahvamaja remonti on tekkinud Rõngu piirkonda korraliku sisustusega noormuusikute stuudio.
Taotleme 2000€

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar