reede, 15. juuni 2018

Valgustehnika õppimine on tore!


Korraldajad: Jarek Riska, Vaimar Ilumets, Alex Kurjamaa
Juhendaja: Tessi Ilustrumm-Press

Kohila Noortekeskuse valgustehnika projekt nägi endas ette seda, et noored saaksid võimaluse õppida valgustehnikat tundma ja seda käsitlema.

Alguses telliti valgustehnika kohast nimega Progear ja peale seda Mina(Jarek) ning Vaimar Ilumets hakkasime ette valmistama esimest valgustehnika töötuba. Esimene töötuba möödus lõbusalt kuna noored kuulasid väga hästi ja said hästi aru.

Peale esimest töötuba võttis minuga ühendust Alex Kurjamaa kes tahtis mind projektiga aidata. Koos rääkisime kooli direktoriga kuidas meil on innukaid noori kes tahaksid õppida valgust ja kes sooviksid väga aitada kooli üritustel valgusega. Direktori oli sellega kohe nõus ja siit algas valgustehnika töötoa tipp hetk. Esimene üritus millega me aitasime oli kooli moeshow. Noored olid väga abivalmis ning nendega oli nii tore koos tööd teha.


Siin on ka väike video klip moeshow diskostt https://youtu.be/ES3iT557aWY
Veel aitasime korraldada ka kooli balli.

Praegult ootame veel suve üritusi kus saaksime valgusega aitada.
Kes soovib samasugust projekti teha siis soovitame julgelt, valgustehnika on üks lõbus kuid ka maagiline asi ja kui sul on palju noori kes on sellest huvitatud ei ole üldse raske vaid hoopiski lõbus ja tore. Me saime sellest projektist ise palju õppida ja oli nii tore anda teistele midagi edas. Ma usun, et kõik korraldajad said suurelt õppida kuidas asju korraldada ja mida saaks paremini teha. Aga tahame tänada meie juhendajat Tessit kes oli meile nii tore kaaslane selles projektis.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar