laupäev, 16. juuni 2018

Viljandimaa fotograafiakursused


Oleme märganud, et on palju noori, kes sooviks tegeleda fotograafiaga, kuid puudub julgus, oskus või varustus. Soovime pakkuda Viljandi valla noortele võimalust tegeleda fotograafiaga ning sellega lähedamalt tutvuda.

Noored saaksid tegeleda hariva hobiga, leida uusi sõpru ning veeta kvaliteetset aega õues. Ostaksime vajaliku fotograafiaga seotud varustuse, korraldaksime noortele erinevaid fotograafia kursuseid, näiteks kuidas pildistada drooniga, kuidas pildistada öist taevast ja kuidas olla meisterkäsi toidufotograafia alal. Lisaks toimuksid erinevad üritused ja konkursid. Avame ka Instagrami konto, kus meie loomingut kõik näha saavad. 

Selleks, et plaanid ka teostuseni jõuaksid palume Teil visata postitusele "like" See on üks vähestest juhtudest, kus Sinu antud like võib muuta midagi! 200 like'i täitumisel rahastab Nopi Üles meid 2000€ ning paljude noorte unistus tegeleda fotogaafiaga täituks.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar