reede, 6. juuli 2018

Aparaadi noortekeskuse piljard


Oleme Aparaadi Noortekeskuse noored, kes soovivad Aparaadi Noortekeskuses piljardit mängima õppida ja oma oskusi teistele edasi õpetada. Oma projekti teostamiseks vajame piljardivarustust ja kaamerat.

„Nopi üles“ projekti raames soetame korralikud piljardi mängimise vahendid nagu kiid, kuulid, pikendused, kriidid ja muidugi ka piljardilaua. Korraldame juulis 2018 piljardi mängimise õpitubasid, mille lõpetame suure turniiriga, kus kõik noored saavad oma vanuseklassis osaleda. Soovime osta ka Aparaadi Noortekeskusele kaamera. Sellega saame filmida üles piljardi mängimise ABC algajatele ja raskemaid trikke edasijõudnutele. Seeläbi saavad kõik noored vastavalt oma tasemele oma piljardimängu oskusi arendada. Kaamera ja piljardivarustus jäävad Aparaadi Noortekeskusesse ja kõik noored saavad käia piljardit mängimas ja kasutada kaamerat oma youtube kanalite videote tegemiseks.

Kui sinagi soovid õppida piljardit mängima, siis aita saada meil kokku 200 meeldimist, selleks klikka sellele videole „meeldib“ ja jaga seda oma sõpradega. Rahastust taotleme 2000€.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar