reede, 6. juuli 2018

Panga välilauatennis

Hei, hei kõik lahedad inimesed! Vajame just SINU abi!

Oleme aktiivsed noored, kelle suur soov on muuta oma vaba aeg veelgi mitmekesisemaks ja aktiivsemaks. Oleme Nopi Üles projekti raames sammukese lähemal oma suure soovi täitumisele ja loodame saada Panga külla väli lauatenniselauda.

Panga küla asub Haapsalu kesklinnast 15 kilomeetri kaugusel – nii ligidal, aga samas nii kaugel! Meie eesmärgiks on luua oma kodukohta nii noortele kui ka täiskasvanutele mitmekesisemad ja põnevamad vaba aja veetmise võimalused.

Väline lauatenniselaud on avatud igal ajal ja kõigile soovijatele. Tule mängima kasvõi koos vanaemaga! Koostöös Panga küla Avatud Noortekeskuse ja MTÜ Ridala Spordiklubiga on planeeritud ka tegevuskava ja vahendite kasutamine.

Et meie suur soov saaks tõeks, on meil vaja koguda sellele postitusele 200 like. See ei olegi nii palju, aga samas võib just SINU hääl jääda puudu. Viska meile Like!

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar