kolmapäev, 18. juuli 2018

Hääl Kastis - Keila podcastid


Me oleme kolm Keila ja selle lähiümbrusest pärit noort kelle hääl tahab kõlada noorte kõrvaklappides üle Eesti. Just sinu “like” aitaks meid lähemale toetuse saamisele mille eest saaksime Keila noortekeskusesse ehitada päris oma podcasti stuudio ja soetada selleks vajalikud ehitusmaterjalid ja salvestus tehnika. Hääl/kastis podcast on hea vaimukalt sisuline kuulamine peamiselt noortele, kuid sobib ka "eakam" kuulaja. 

Planeerime iga kahe nädala tagant uut episoodi noorteinfo, seksuaalkasvatuse, elu, sõprade, interneti, reisimise ning koolielu teemadel. Iga saade kaasame saadetesse ka külalisi Eesti eripaigust, kes räägivad oma karjäärist ja kogemustest erinevatest eluvaldkondadest. Nii saame ise palju uusi teadmisi ning tulemuseks on eneseteadlikum ja produktiivsem noor kogukonnas. Samuti kaasame oma meeskonda teisi huvilisi noori, pakkudes neile esimesi meediakogemusi. Ette tänades häälkastis meeskond.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar