kolmapäev, 18. juuli 2018

Tõrva mänguõhtud


Idee korraldada Tõrva vallas kolmikturniir (lauajalgpall, noolemäng ja PS3) tekkis tegelikult lihtsalt korraldamistahtest. Meile tundus, et peaksime pakkuma noortele mingi tegevuse, mida suvel teha ja taolist turniiri just varem toimunud pole. Seega oli väljund meie arvates sobiv. Leiame, et idee on kasulik mitmeti. Esiteks tulevad kokku noored erinevate huvidega, kuna pakume turniiril kolme ala. Võib juhtuda, et kokku saavad noored, kes ehk pole kunagi suhelnudki, kuigi elame ju nii väikses kohas.

Teiseks, kuna taolist asja pole varem toimunud, saame me näha, kas see noortele meeldib, kui jah, siis saame seda teha ka edaspidi. Ning kolmandaks, kuna tegu on transporditavate asjadega, saame turniiri viia kuhu iganes terves vallas. Esimese plaanime küll korraldada Tõrvas, kuid edasine oleneb vaid noorte huvist. Lisaks turniiridele oleks võimalik korraldada ka näiteks filmiõhtuid üle valla, kui saame soovitud tehnika. Kuna üritus toimuks suhteliselt vabas vormis, siis oleks see meie jaoks hea koht, kus korjata ka noorte ideid edasiseks. Et korraldada edaspidi üritusi, mille ideed on tulnud just neilt, kes sündmusi ka külastaks.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar