reede, 14. september 2018

Projektijuhtimine õpetab kannatlikkust


„Valga ANK lauatennise laud ja robot“ 
Asukoht: on Valga Avatud Noortekeskus
·       
Siiamaani on lauatennise trennid väga hästi õnnestunud ja lauatennise robot on meile väga palju juurde õpetanud, kuna seda saab erinevalt seadistada ja nii saab õppida erinevaid lööke – vindiga, kiiresti jne.

·    
Hästi läks varustuse tellimine. Ei olnud raske saada mängijaid noortekeskusesse, kuna robot on põnev ja tekitas elevust. Hea oli see, et kõik aitasid robotit ja lauatennise lauda kokku panna.

Hetkeseisuga pole tekkinud ühtegi probleemi ega murekohta. Välja arvatud see, et alguses saime lauatennise roboti, mille kontroll pult oli transpordi käigus viga saanud, õnneks saime selle tasuta välja vahetada. Suvel oli trennides natuke vähem noori kui muidu.
·  
Ostetud on lauatennise laud, lauatennise robot, mängureketid, pallid, tenniselaua ja reketite hooldusvahendid ja reketite parandamise liimi. Lisaks oleme läbi viinud lauatennise trenne noortekeskuses.
Kuna Valga linnas avati just uus keskväljak, kuhu on ehitatud ka välipinksilauad, siis saame järgmise sammuna viia lauatennise trenni noortekeskusest välja poole. Seal saame kasutada ka pinksirobotit ja läbi viia töötubasid ja turniire.

Projekti tegemise käigus õppisime teiste noortega projekte kirjutama ja tänu sellele konkreetsele projektile õppisime mängima lauatennist. Täiesti uus kogemus on ise teisi noori õpetada ja trenne läbi viia. Tänu sellele oleme õppinud aja planeerimist, aja sisustamist, avalikku esinemist ja eneseväljendust. Olen õppinud olema kannatlik. Olen õppinud, et suvisel ajal on noori vähem, kuna toimuvad laagrid ja reisid.
·       





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar