kolmapäev, 17. oktoober 2018

Seiklusring on toonud noortekeskusesse ka need noored, kes seal varem ei käinud



Projektile oleme nimeks pannud “Seiklusring” ja see toimub Kohila Avatud Noortekeskuses. Väljasõitude puhul seikleme ka Tallinnas.

Siiani on toimunud kaks tegevust: seikluspargis ronimine(29.09) ja kanuutamine(06.10). Mõlemad tegevused on läinud väga hästi.

Tore on olnud see, et oleme jõudnud sihtgrupini, kes väga noortekeskuses ei käi. Seiklusringi tegevused meeldivad neile ja pakuvad neile huvi.

Ainuke probleem, mis tekkis oli see, et kaamerad ei jõudnud meie esimeseks tegevuseks kohale ning videomaterjali meil selle kohta pole. Avastasime, et videode kokkupanemine võtab rohkem aega ja panustamist - aga teeme seda ikka rõõmuga. Pildi ja videomaterjaliga avastasime, et ei saa neid avaldada sotsiaalmeedias, kuna meil tuleb küsida kõigepealt noorte vanematelt luba, et nendege seonduvaid pildi - ja videomaterjali üles panna.

Oleme käinud seikluspargis(29.09) ja kanuutamas(06.10).
Tulemas on lasergame(20.10), ujumine(23.10) ja paintball(03.11) jpm.

Projekti läbi viies oleme õppinud ürituse organiseerimist, tegevuskava tegemist - mida tähendab üldse seiklusringi tegemine ja inimestele toeks olemine.

Otseselt praegu lisatuge me ei vajagi. Kui mõtleme natuke tuleviku peale - siis igavesti me tasuta seiklus tegevusi teha ei saa ning vajaksime rahalist tuge, et jätkata ja pakkuda noortele neid tegevusi, mida nad iseendale lubada ei saa.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar