teisipäev, 23. oktoober 2018

Uus ring kogub kiiresti populaarsust!


15.10.2018
Projekti nime ja asukohta: „Treeningud Hageris“ Hageri rahvamaja (noortekeskus)

Projekt olime pikalt ja põhjalikult ettevalmistatud, seega suuri üllatusi ei ole ette tulnud. Eelnevalt võtsime steppinkidele hinnapakkumise, need olid meie projekti kõige suurem kulutus. Väljaostmisel selgus, et lõplikhind osutus natuke madalamaks kui pakkumises oli, seega plaanime osta natuke rohkem ergutusauhindu projektis osalejatele. Püüame ergutusauhindade osas olla leidlikumad. Viime noored, kes osalevad treeningutes veekeskusesse ujuma.  Lisaks ostame noortekeskuse logoga helkureid.

Toimunud on street workout võistlus noortele kohe kooli alguses. Kuna selline võistlus toimus esimest korda Kohilas, siis me kartsime, et noori tuleb väga vähe, aga nii ei läinud. Kokku osales 15 noort ja noori oli võistlemas igast vanuseastmest ning palju oli pealtvaatajaid. Võistlus oli pingeline ja põnev lõpuni välja. Samuti oli võistluse läbiviijaks Robert, kellel oli selline üritus esimest korda vedada. Ta sai väga hästi hakkama noortele ülesannete seletamisega ja võistluse põnevuse hoidmisega kuni lõpuni. Samuti toimuvad edukalt noorte trennid Hageris,  kus osaleb 10 noort iganädalaselt. Meie jaoks on see väga hea tulemus Hageris, sest  Kohilas ei ole ükski noorte trenn nii hästi tööle hakanud.Aega ei ole infot jagada nii palju kui võiks. Samuti on mure koht, et noored hakkavad juba harjuma trennis käimisega, aga projekt saab läbi ja rahastus saab otsa, mis siis saab? Kas noortel on piisavalt harjumust ise maksma hakata treeningute eest? Oleme mõelnud, et koos treeninguga oleks võinud olla mõned korrad ka toitumisloeng.Meie projektis on mitmel tasandil tegevusi. Oli tänavavõistlus, mis on edukalt toimunud ja mida sooviksime 2019 a. septembris taas korrata. Ostetud on steppingid ja nendega toimuvad iganädalased treeningud noortele. Treeningud jätkuvad kuni projekti lõpuni. Hetkel uurime helkurite tegemise võimalus Hageri ANK logoga. Samuti koostame nimekirja kes saavad ja soovivad tulla ujuma.

Mida olete siiani projekti läbi viies õppinud? Ajaplaneerimist. Püstitame projekti läbiviimiseks endale tähtajad, aga raske on neist kinni pidada. Väga aeganõudev on kuulutuse tegemine, sest meil ei  ole vaja olnud eelnevalt kuulutusi teha.
Lisatuge ei ole vaja. Projekt on selgelt lahti kirjutatud ja arusaadav. Tegelikult on olnud põnev korraldada võistlust ja jälgida kuidas tegevused töötavad. Kindlasti oleme juba muutnud noorte vabaaja tegevust sisukamaks Hageris. Oleme pakkunud uut kogemust ja tegevust maapiirkonnas elavatele noortele.
Anet Saarna ja Gerda Blande



1 kommentaar:

  1. Hello everyone..Welcome to my free masterclass strategy where i teach experience and inexperience traders the secret behind a successful trade.And how to be profitable in trading I will also teach you how to make a profit of $12,000 USD weekly and how to get back all your lost funds feel free to email me on(brucedavid004@gmail.com) or whataspp number is +22999290178

    VastaKustuta