reede, 26. oktoober 2018

Multimeediatoa visioon olemas!


Värska noorte idee „multimeedia tuba“ on tekitanud palju huvi kogukonna seas. Väga palju noori ja täiskasvanuid on uurinud, kuidas projekti elluviimine senini on kulgenud. Silmaga nähtavat edu veel kahjuks ei ole saavutatud, sest eelduste kohaselt ei ole vahendite soetamine  (parima tehnika välja valimine, interneti poe petlikud pildid) ja kompromisside leidmine (häid mõtteid ja lahendusi on palju) nii kerge olnud, kui ta paistab olevat. Oleme koostanud nimekirja mida me vajame ning neile leidnud internetist vastava toote. Mõne vahendi puhul lausa mitu varianti. Otsused on veel langetamisel.

Eeltöö, mis on täiesti valmis on idee kuhu Multimeedia tuba luuakse. Selleks on Värska Avatud Nortekeskuse üks ruumides, mis on nüüd juba valmis „tuunimiseks“.

Leiame, et oleme senini projekti edukaks kulgemiseks teinud õiged sammud. Me pole kiirustanud asjade kokku ostmisega, vaid oleme läbi arutanud ja võrrelnud erinevaid võimalusi. Peagi saame teha kulutused ja asuda Multimeedia toa lõplikuks valmimiseks järgmised sammud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar