reede, 26. oktoober 2018

Kogukond teeb üheskoos liivaplatsi!


Ilmatsalu liivaplats asukohaga Ilmatsalu küla.
Hetkel  on projekti algusest möödunud 2 nädalat, selle jooksul oleme ilusti graafikus, liiv on kohale toodud, enamus spordivahendid on soetatud. Oleme valmis saanud plakati panime kuulutused küla infostendidele ja tegime FB-s ürituse, mida jagasime kogukonna erinevates fb gruppides.
Eriti hästi meeldis liiv külas elavatele lastele, kes kohe seal mängima hakkasid, samuti aitasid lapsed märkida ka liiva kõrguseid.

Probleemid: vihmaste ilmade tõttu oli veidike keerulisem liiva vedu, esialgse planeeritud auto asemel pidi tulema hoopis väiksem ja seegi jäi korra kinni, aga õnneks läks kõik hästi ja auto sai ikka välja. Tööde käigus selgus, et postid, mis meil olemas on sobivad muidu hästi, aga paigalduseks läks vaja  betooni,  mille kulutusega me alguses ei arvestanud, aga need peaksid meie projekti kuludesse siiski ära mahtuma.

Väljak on valmis, postide hülsid on valatud. Järgmisena paigaldame ära postid ja võrgu. Paigaldame väljaku sildi. Teeme kingituse EV 100 raames ja registreerime oma ürituse vastaval lingil.  Tuleb veel teha ettevalmistused avamiseks ja siis juba avamine.
Projekti käigus oleme õppinud valmistama plakatid, planeerima aega ning tihti aru saanud, et olenemata planeerimisest võib aega minna hoopis kauem. Välitegevuste juures peab arvestama ka ilmaga, et nt planeerisime kopatööd ühele päevale, aga kuna vihma sadas väga kõvasti, pidime need mõneks ajaks edasi lükkama.
Edaspidi vajame veel täiskasvanute abi nii väljaku valmisseadmisel kui ka juhendamist avamisel.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar