esmaspäev, 31. detsember 2018

G.R.I.N.C.H.



Projekt G.R.I.N.C.H. toimus 25. novembril Keila tööstushoones. Kokku tuli Keila Noortekeskusest 14 noort, kes kõik olid eelnevalt end häälestanud lahendama etteantud ülesanded võimalikult kiiresti ja efektiivselt. Nimelt oli meeskondadel ülesanne esmalt päästa tööstushoonest jõuluvana ning ta turvaliselt viia oma saani juurde. Kuid jõuluvana oli veidi hajameelne ning keset pingelist olukorda oli ta unustanud maha oma kingitused. Niisiis sukeldusid noored taas pea ees lahingusse ning pidid ära tooma jõuluvana kingitused.

Projektiga tutvustasime populaarsust koguvat ekstreemspordiala – airsoft. Noored tutvusid käed-külge meetodil spordialaga ning silmnähtavalt said endale pisiku ka tulevikus alaga tegelemiseks. Positiivne tagasiside Keila Noortekeskuse töötajatelt ja noortelt andis kindlasti suurt motivatsiooni ning juba oleme planeerimas uusi üritusi, mis küll leiavad aset alles siis kui ilmad lähevad taas soojemaks.

Projekti tegime valmis kahekesti ning kokku oli meid korraldustiimis neli. Projekti läbiviimisel saime targemaks milline mõju on miinuskraadidega mängimisel, kuid olime selleks hästi ettevalmistunud ning suuri komplikatsioone ei esinenud. Ka meie mängijad said end kuuma teega kenasti kosutada ja eks ülesannete lahendamine ei lasknud külma naha vahele.

Täname meie tulihingelisi toetajaid ning loomulikult sügav kummardus Nopi Üles projekti tegijatele!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar