esmaspäev, 31. detsember 2018

Head mõtted on tark kohe üles kirjutada!


Meie projekti nimi on Paikuse Dungeons and Dragons ja asume Paikusel.
Me oleme korraldanud üritusi, kus tutvustame seda mängu ka teistele inimestele. Kaks  tutvujat ühines täielikult ja paljud huvitusid ka edaspidi.  Kõige paremini on läinud meie tutvustusüritus. Sooviks on see, et tahaksime rohkem levitada meie mängu, kuna need kes sellest teavad, on väga üllatunud ja hoiavad meie tegemistel silma peal. Need, kes mänguga tuttavad ei ole, ei saa ka meie tegevusest tihtipeale aru. Oleme ostnud õiged mängu osad (nupud, kujud, kaardid, alad jms). Me tahaks luua veel viise, kuidas meid üles leida. Mäng nõuab oskust strateegiliselt mängida ning seda ka ära tunda, mida oleme koos õppinud. Lisaks sellele oleme me õppinud üksteist paremini tundma.
Lisatoena läheks vaja võibolla, et kui toimub meil üritus siis facebookis ka üritusi jagatakse.

Natuke räägin, mis Dungeons and Dragons: lühend DnD. DnD on fantaasia, action, strateegia, RPG (üks inimene liigub või tegutseb korraga) lauamäng. Mängijad loovad tegelased nõrkuste ja tugevustega. Mängu juhib DM (Dungeon Master), tema kontrollib lugu, vaenalasi ja kõike, mida mängija ei saa kontrollida. Mängu ajal sa saad seigelda, teha missioone ja erinevaid strateegilisi same.
Õppisime, milline näeb õige leping välja ja kui palju paberi tööd on tegelikult vaja sellise asja jaoks.
Kui teised noored teevad projekti, siis tehke kohe asi ära, kui ülesanne antakse ja kui tekivad uued mõtted, siis märkige kuskile ülesse või lihtsalt hoidke kindlalt peas hiljemaks kasutuseks (kõik tuleb kasuks).
Projektimeeskonnas osales 9 inimest. Projekti tegevustes ja lauamängudes osales vähemalt 28 noort.
Inimestele meeldib idee lauamängust, kus sa saad olla täiesti erinev olend ja seigelda, võidelda ning lihtsalt lõbutseda.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar