neljapäev, 8. august 2019

Vanaisa Rein õpetab noori ka pärats projekti ametlikku lõppu!


Projekti nimi: Tootsi lauatennis
Projekti aeg: aprill 2019 – august 2019
Projekti meeskond: Kerda, Deisy-Lisete, Hanna, Guzell, Martin, Kristjan ja Marton. Abiks oli meile kooli noorsootöötaja Inga.
Osalejad: Üritusest võttis osa 114 inimest, võistlejaid oli 39. Teisel üritusel oli 29 inimest ja võistlejaid 18.

Meeskond õppis projekti kirjutama, korraldama, läbi viima ja aruannet koostama, saime aru ka kui tähtis on meeskonna töö. Et üritus hästi sujuks siis koostasime täpse plaani, kes mille eest vastutab ja mida läbi viib. Soov on kirjutada juba järgnev projekt. Osalejad jäid üritustega väga rahule, mõte on korraldada järgnevatel aastatel 4 korda aastas lauatennise turniire. Üritusele saime ka sponsoriks Põhja-Pärnumaa Vallavalitsuse, tänu kellele saime ürituse lõpetada tortidega.

Järgnevatele taotlejatele soovitame kindlasti kirjutada projektikonkursile Nopi Üles oma ideid. Meile oli see siiralt tore kogemus. Lauad on suvel koolimajas. Saame neid kasutada igal võimalusel. Sügisest on plaan üks lauatennise laud viia spordikompleksi, kus igal neljapäeval vanaisa Rein jätkab lauatennise õpetamist.

Ülevaade toimunust: Saime kaks lauatennise komplekti kätte 3.mail, võtsime pakid lahti ja avastasime, et lauad on erinevad. Ei hakanud tagasi saatma, vaid palusime õiget arvet laudadele. Kätte saime ka reketid ja pallid. Esimene õpetund toimus vanaisa Reinuga 7.mail, kõik olid elevil. Õppisime lauatennise mängu ja turniiri tabeli koostamist järgmisel kolmel teisipäeval. Meiega tulid mängima ka täiskasvanud. Kuna Tootsi lastekaitsepäev toimus reedel, 31.mail siis korraldasimegi esimese lauatennise turniiri sel päeval. Lauatennise turniiril võistlesid neli vanuse gruppi, 1.-3. klass, 4.-6. klass, 7.-9. klass ja täiskasvanud. 1.-3. klassis osales 10 last, 4.-6. klassis osales 10 last, 7.-9. klassis osales 6 last ja täiskasvanutest 13 täiskasvanut. Karikad said I-III koht. Meenetena (šokolaadid) tänasime ka 4.-6. kohta. Kuna karikad osutusid odavamaks kui arvasime siis tekkis võimalus panna lauale rohkem puuvilju. Põhja-Pärnumaa valla poolt oli ka kõigile osalejatele tordid. Enne autasustamist esinesid ka tantsuringi lapsed. Õhtu lõppes kooli kahe näiteringi esinemistega „Kes on minu sõber?“ ja „Kiire“.

Teise turniiri korraldasime kooli viimasel päeval 11. juunil kuna jäi meenetest raha järgi. Tegime taas puuvilja laua ja kinkisime kõikidele osalejatele šokolaadid, mille üle olid nad väga õnnelikud. Projekti lõpetuseks oskame kõik mängida lauatennist, koostada turniiri tabelit ja panna Tootsi noored kui ka vanad liikuma. Jätkame mängimist terve suve kui ka järgnevatel aastatel. Tore oli see , et saime mängida nii õues kui ka koolimajas sees.

Rohkem pilte meie turniiridest leiate https://www.facebook.com/tootsi.noortetuba.9










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar