reede, 6. detsember 2019

Noored aitasid oma tegevusega ka täiskasvanute mälumängusarja :)



Projekti nimi: Kohila valla noorte mälumäng
Projekti kestvus: 1.märts-30. mai. Mängud toimusid 15. aprill ja 27. mai.
Projekti tegijate arv: 2 noort, Mihkel ja Kärolin
Osalenud noorte arv: 87
Meie projekti toetasid abikäte ja moraalse toega Hageri Avatud Noortekesus
    
Tegevusi alustasime laikide kogumisega. Laigid kokku saanud sõlmisime lepingu ning hakkasime tellima vajalikke asju. Edasi hakkasime tegema reklaami, et inimesed teaksid, et selline üritus tuleb ja et nad saaksid ennast registreerida. Esimene mäng toimus 15. aprill Kohila Gümnaasiumi aulas. Esimesel mängul osales kokku 39 inimest. Teine mäng toimus 27. aprill. Teisel mängul osales veelgi rohkem võistkondi. Tegime Kaks eraldi arvestust. Finaal mäng ja nn tänane mäng. Kokku osales 33+15 inimest.

Mängud sujusid väga hästi. Mängijad olid positiivselt meelestatud, kuna mälumänge noortele on meie vallas vähe. Peaaegu polegi. Probleeme tekkis Ruumidega, aga kõik siiski sujus ladusalt. Algne plaan oli teha mäng Hageri Rahvamajas. Tiimide rohkuse tõttu pidime võtma vastu otsuse, et teeme mälumängu Kohila gümnaasiumi aulas. Selleks tuli aga enda mälumäng sobitada Aula vabade aegadega. Läbi projekti õppisin seda, et asju ei tasu jätta viimasele hetkele ja, et inimestele tuleb pidevalt meelde tuletada, et on toimumas üritus, sest muidu ei tulda kohale, ja ei tehta vajalikke asju.

Kogukond sai kasu sellega, et ka täiskasvanute mälumängu tingimused paranesid, sest noortekeskus lasi Täiskasvanute mälumängul kasutada meie Laudu, lampe, kaustasid ja pastakaid. Inimesed olid väga üllatunud, sest eelnevatel kordadel olid mälumängu tingimused kasinad. Esimene imestus saali astudes oli kõigil ahhetav.

Ettepanek järgmistele taotlejatele on See, et ei jätaks asju viimasele hetkele, vaid teeks asju aegsasti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar