esmaspäev, 9. detsember 2019

Prangli mõttemängud


Kanepi vallas asuva Prangli küla noored sooviksid väga kõik koos midagi teha. Nimelt on eriti sügis-talvisel perioodil ühiste tegevuste leidmine päris keeruline ja meil on külakeskuses toimunud paar mõttemängude ringi juhendajaga ja tema mängudega. Sealt saime ka oma projektiidee.

Meie projektiks on mõttemängude huviringide läbiviimine, mille eesmärk on noori *kodust* ja nutiseadmete tagant välja saada ja üksteisega rohkem suhtlema panna. Sügis-talvisel perioodil on ühiste tegevuste leidmine eriti keeruline ja seetõttu mõtlesimegi, et mõttemängud on hea lahendus sellele probleemile. Mõttemängudega on väga hea võimalus areneda oma loogilist mõtlemist ning teadmisi erinevates valdkondades näiteks ressursihaldus ja majanduslik mõtlemine. Projekti raames tahamegi soetada erinevaid mõttemänge, mida kõik koos mängida. Peale projekti lõppemist jääksid kõik need mängud meie külaseltsi (MTÜ Prangli Külaselts), kus neid saavad igal ajal kasutada kõik ümbruskonna noored, kellel vähegi soovi.

Selleks, et projekt läbi viia vajame 800€, mille eest soetame erinevaid mõttemänge ja korraldame huviringi tegevusi. Saad aidata meil külaelu edendada ja noorte nutiaega vähendada visates sellele postitusele ühe LIKE!

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar