neljapäev, 19. detsember 2019

Rae kokandus


Oleme Peetri Lasteaed- Põhikooli 9. klassi õpilased Marleen, Alexandra ja Edlin. Oleme võtnud osa projektist Nopi üles ja nüüd palume teie abi.

Peetris avatakse peagi uus noortekeskus ja meie soov on ka ise anda oma panus noorte elu edendamiseks. Kahjuks meie koolis kaotati kokandusvõistluste traditsioon ära ja enda ning teiste Peetri noorte soovil tahame korraldada sündmustesarja, kus kutsume tuntud inimesi rääkima toitumisest ja seejärel korraldame sama teemalise kokandusvõistluse. Nii saavad noored koolitajatelt uusi teadmisi tervisliku eluviisi kohta ja hiljem saavad kokandusvõistlusel oma uusi teadmisi proovile panna ning ise midagi tervisliku valmistada. Tervlislik toitumine ja üleüldse terislik eluviis on tänepäeva noorte seas populaarne ning me arvame, et väga tore on saada uusi teadmisi ja nippe tuntud inimestelt, mida hiljem saab ise kodus katsetada ja kasutada. 

Selleks on hädavajalik köök. Ilma köögita ei saa me korraldada kokandusvõistlusi, sest siis pole noortel kuskil süüa valmistada. Lisaks oleks köök vajalik, kui kutsume tuntud inimesi noori koolitama, sest siis saavad nad ka noortele demonstreerida, kuidas täpselt midagi teha.

Nopi üles on nõus meid toetama 1800€-ga. Selle summa kutsume erinevaid koolitajaid esinema ning korraldame ka kokandusvõistlused, samuti ostame vajalikku köögitehnikat. Lisaks Nopi Üles projektile toetab meid Rae Nooretekeskus (maksimum summaga) 900€-ga.

Selleks, et enda eesmärk ellu viia vajame 200 like’i. Kõik like’ma!

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar