teisipäev, 21. jaanuar 2020

Orissaare DJ


Juba pikemat aega on Orissaare noortel puudunud koht, kus talvisel perioodil nädalvahetustel olla. Seetõttu on meie koosviibimised piirdunud külma Orissaare aleviku vahel ringiliikumisega.

Kuna suur noortekamp võib tekitada ka väikest lärmi, siis on tekkinud ka väikesed pinged noorte ja vanema generatsiooni vahel! See on probleem mis vajab lahendust. Nüüd kus oleme saanud koha, kus mingisugust huvitegevust korda saata, vajame vahendeid millega neid tegevusi läbi viia! Kui saaksime taolise tehnilise vahendi, nagu DJ-pult endale soetada, saaksime seeläbi õppida kuidas muusikat mängida ja hiljem ka teistele seda kunsti õpetada. Kuna meie eesmärk on Orissaare noorte elu põnevamaks muutmine, siis sooviksime luua sotsialiseerumisvõimalusi organiseeritud tegevuste näol ja õpetada ning ka ise õppida uusi oskusi.

Nendeks sotsialiseerumisväljunditeks oleksid näiteks noortepeod,mida korraldaksime üks kord kuus ja millel oleks alati oma teema, teemad tuleneksid kalendrikuu tähtpäevadest (nt sõbrapäev,naistepäev jne). Meie teised väljundid oleks näiteks piljardi või ping-pongi võistluste korraldamised. Samuti korraldame ka erinevaid töötubasid, kus soovijad saaksid DJ oskuseid arendada. Selliste üritustega saaksime noortele anda edasi ka palju olulisi oskusi ja teadmisi. Loodetavasti suudame selle nelja kuuga anda noortele edasi teadmisi, oskusi ja huvi muusika ning ürituste korraldamise osas ning tuua piirkonna noored ühisteks tegevusteks kokku!

Kõigeks selleks vajame 1000€! Pidude korraldamisel tuleb meile omaosalusega appi ka Orissaare noortekeskus.

Kuid “Nopi Üles” projekti lõpp ei tähenda meie projekti lõppu. Eelmainitud tegevusi korraldame me samamoodi ja loodetavasti veelgi paremini edasi! Palun aidake meid ja kogu Orissaaret ning viige meid oma unistusele lähemale, selleks piisab vaid laigi nupu vajutusest!

Aitäh!

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar