pühapäev, 26. jaanuar 2020

Väike-Maarja WRC


Tere, oleme Väike-Maarja noored, kelle jaoks on muutunud noortekeskuse olustik pisut aegunud ja igavaks, sest puudub mängukonsool, mis muudaks olemise lõbusamaks ja huvitavamaks. Rallimängud pakuksid võimalust korraldada auhindadega võistlusi ja panna end proovile. Praegu on meie sõpruskonnas muutunud väga populaarseks autosport ning sellega sooviksime tegeleda vähemalt virtuaalmaailmas, sest mujal selleks võimalust pole. Samuti annaks see projekt võimaluse kasutada seadmeid noortel, kelle peredes neid osta pole võimalik. Tänu projektile õpime tegema meeskonnatööd, alates idee leidmisest kuni tegevuste elluviimiseni. Lisaks arendavad projektis osalejad oma digipädevusi ja jagavad neid ka teiste noortega.

Korraldame rallivõistlusi ja turniire, et omavahel võistleda ning oskusi harjutada. Samuti oleme koos noorsootöötajaga mõelnud filmiõhtutele, mis on samuti populaarsed erinevates noortekeskustes. Uued seadmed annaksid selleks võimaluse ka meile.

Projekti ellu viimiseks vajame kokku 1400€. Noortekeskuse poolt oleksid edaspidi auhinnad turniirideks ning snäkilaud iga kuu toimuvaks filmiõhtuks.

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar