reede, 21. veebruar 2020

Audru piljard


Oleme noored Audrust ja siin on meie Nopi Ülesse idee!

Hetkel on noortekeskuses vähe vanemaid noori ja neil ei ole piisavalt tegevusi. Varasemalt käisid nad noortekeskuses, aga enam väga mitte. Vanemad noored sooviksid väga mängida piljardit, aga praegu see võimalus meil puudub. Uus laud tooks vanemad noored taas noortekeskusesse ja neil oleks koos väiksematega ühine lahe tegevus. See annaks ka neile võimaluse väiksemaid juhendada ning väiksemad saavad järjest osavamaks. Samuti tahavad tüdrukud saada piljardis osavamaks, et poistele tuupi teha.

Meie tahaksime koos teiste noortega noortekeskuses lahedalt aega veeta. Me oleksime väga õnnelikud kui Audru noortekeskusesse saaksime võimaluse, et arendada oma piljardi oskuseid. Sooviksime saada noortekeskusesse piljardilauda, et saaksime korraldada turniire ja õpitubasid. Noortekeskuse teised tüdrukud on ka avaldanud soovi piljardit mängida ja poistele ära teha, aga meil ei ole võimalik isegi harjutada, sest meil ei ole lauda. Samuti kaasame ka oma kogukonna täiskasvanuid, kes on lubanud vabatahtlikult meile erinevaid mänge õpetama tulla. Korraldame koos noortega ägedaid turniire ja võistluseid ning hoiaksime lauda väga hoolikalt, et see kestaks pikki aastaid

Taotleme selle jaoks 1500€, noortekeskus tuleb meile appi ka omaosalusega õpitubade korraldamisel.

Palun aidake meil jõuda oma eesmärgini, et Audru noortel oleks võimalus lahedalt aega veeta!

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar